За Нас

Материална база

През първите години от живота на детето изключително силно въздействие му оказват външните впечатления и заобикалящата го околна среда.

Ето защо в ЧДГ „Доброта” се обръща специално внимание на обстановката, с която е заобиколено  детето. С богата си и уютна материална база, детската градина е приказен дом за нашите деца. Създадени са условия за пълноценно детство, равен старт на всяко дете, емоционално благополучие и целенасочена предучилищна подготовка за успешна реализация в училище. Мястото е тихо, спокойно и безопасно за децата. Сградата е обзаведена модерно и функционално, с всичко необходимо децата да развиват своя усет към красивото, да събужда тяхното любопитството и фантазия.

Разположението на ЧДГ ,,Доброта”  е стратегическо, в село Синитово, в непосредствена близост до областния град  Пазарджик – това я прави желана и предпочитана в околността.

Градината разполага с:

  • просторна тревна площ от 1000 кв.м., позволяваща различни физически дейности, с детски съоръжения за игра, пързалки, люлки, пясъчник, градина , в която децата ще се научат да засаждат и да се грижат за цветя и зеленчуци;
  • две спални помещения,  две занимални,  гардеробна, трапезария, многообразие на интериора, съобразен със съвременните изисквания за формиране на детската личност и предразполагащ за самостоятелна дейност и творческа изява на всяко дете;
  • специално обособен медицински кабинет, с всичко необходимо за оказване на  първа помощ;
  • кухня, в която децата ще обогатят своите творчески умения, ще се научат да белят, режат, месят. Ще приготвят с помощта на родители и учители празнични торти,кексчета и различни други вкусотии за своите приятели.
  • собствен транспорт, който ще предлага услугата : „От врата до врата” на желаещите родители, който ще бъде използван и за разходките и излетите ни извън детската градина;

Ние знаем, че Вие трябва да сте спокойни, че децата Ви са на сигурно място. Място, където Вашето дете е щастливо, усмихнато, здраво. 

Знаем, че то заслужава да бъде обгрижвано и обичано, както мама и тате го обичат и се грижат за него . За нас е от особено значение личният контакт с родителите . Ние заедно с Вас се грижим за щастливото детство на децата и полагаме основите на тяхното бъдеще .

Нашият екип

Директор – Надка Костадинова Григорова – Педагогически специалист с функции по управление на институцията- 25г. трудов стаж в сферата на образованието
 
Соня Нубар Хапарцумян – Педагогически специалист предучилищна степен 38г трудов стаж в сферата на образованието като 25 от тях директор на ДГ”Калина Малина”
 
Петя Стефанова Козарева – Помощник възпитател – 6г. трудов стаж